Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Møbelopbevaring

Med møbelopbevaring er der ikke kun tale om, hvad tingene er værd i kroner og ører, derfor kan en forsikring ikke hjælpe, hvis der eksempelvis er tale om arvegods. Opbevaring er en tillidssag, og vi er en virksomhed, der tager opgaven meget alvorligt.

Vi har naturligvis tyverisikring, der sikrer, at alt er forsikret. Det er ordninger, vi heldigvis aldrig får brug for, da vores lagerhoteller er fuldt ud trygge til brug af opbevaring takket være alarm- og tyverisikringer. Vi har i alle årene været på forkant med udviklingen, og det betyder, at dine ting er opbevaret særdeles sikkert. Vi er derfor de helt rette at kontakte, hvis du har brug for møbelopbevaring, og hvis du ønsker den høje sikkerhed til en fordelagtig pris.

 

God service og vejledning

Bechs & ABC Flytteforretning går op i god kommunikation, ligesom det er en naturlig del af vores arbejdsgang at vejlede i kvadratmeter og lignende. Hos os får du en god behandling, og da vi samtidig kan tilbyde de priser vi gør, så behøver du ikke lede længere.

Med mange kunder fra blandt andet Kolding, Vejle, Fredericia, Billund, Aabenraa, Haderslev, Vejen, Horsens, Århus og Skanderborg, ser vi frem til at høre fra dig også! Vi opbevarer også gerne møbler for kunder i Odense på Fyn & København på Sjælland.

Kontakt os her

Vi hjælper med opbevaring samt har depotrum og lagerhoteller til rådighed.

Top