Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Flytning til og fra Grønland – professionelt og sikkert

Vi hos Bechs & ABC Flytteforretning hjælper både private og erhverv med oversøiske flytninger mellem Danmark og Grønland, og vi kan varetage alle former for flytteopgaver uanset størrelsen af dit gods. Vi har hovedkontor i Kolding, samt afdelinger i Vejle og Fredericia, men al flytning til og fra Grønland går gennem Aalborg. Dét undtagen når det kommer direkte fra USA eller Canada.

  

Sådan foregår flytningen

Flytning til og fra Grønland foregår ved containerforsendelser. Vi emballerer kundens indbo og sender af sted med skib til modtagelsesstedet, hvor vores samarbejdspartner pakker indboet ud og leverer til den ønskede adresse. Godset er fuldt emballeret, så det ikke får nogen skader undervejs på rejsen.

I forbindelse med flytningen er det også muligt at få opmagasineret dit indbo på et af vores sikrede lagerhoteller.

 

Garanti for tryghed

Bechs & ABC Flytteforretning er medlem af DMF (Dansk Møbeltransport Forening), og det giver os en forpligtelse, der er din sikkerhed for flytteløsninger og service af høj kvalitet. Vores transport foregår altid effektivt og sikkert, så dit indbo når frem til dig hurtigst muligt og uden skader, for vi ved, at dine personlige ejendele har særlig værdi for dig.

Vores flytteforretning har mange års erfaring med alle former for flytning i Danmark og udlandet, og det er din garanti for løsninger af høj standard og en ansvarlig flytning.

 

Kontakt os for et tilbud

Her fra hjemmesiden kan du nemt indhente et uforpligtende tilbud på din kommende flytning ved at indtaste dine kontaktoplysninger og oplysninger om, hvad du skal have flyttet, hvorfra og hvortil. Du kan også ringe til os på telefon 75 52 69 99 og få nærmere information og rådgivning om de løsninger, vi kan tilbyde dig.

 

Top