Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Flyttefirma Vejle

Få dine ting flyttet professionelt

 

Har du fået en ny bolig og skal flytte adresse, så kan det føles som en uoverskuelig opgave at skulle flytte selv. Hos Bechs & ABC Flytteforretning er vi specialister i at flytte genstande sikkert, effektivt og ikke mindst bekvemt for dig.

Vi vil hellere end gerne være din flyttemand i Vejle. Med mange års erfaring som flyttefirma har vi udarbejdet en række professionelle procedurer, som sikrer en hurtig flytning med omtanke for genstandene.

 

 

Få et godt tilbud på flytningen

Når vi flytter for både private og erhvervsdrivende, så sætter vi en ære i at yde en professionel og tilfredsstillende service.

Derfor vil vi som det første fysisk inspicere dit indbo, så vi kan vurdere, hvor meget mandskab og materialer flytteopgaven kræver. Dernæst kan vi give dig et uforpligtende tilbud på vores flytteservice. Vælger du os, så sørger vi for at klæde dig godt på til flytningen. Blandt andet tilbyder vi flyttevejledning, huskeliste og pakkevejledning.

 

Opbevaring i Vejle

Hvis du f.eks. har overskydende møbler, ringbind eller andre genstande, så kan du få dem opbevaret på vores tyverisikrede lagerhal på hele 700m2 i Vejle.

Dine ejendele kan stå hos os i kortere eller længere perioder, f.eks. i forbindelse med en igangværende flytning. Mange møbler og andre genstande holder sig bedst ved stuetemperatur, og vores opvarmede lagerhal sørger for de optimale forhold for dine ejendele.

Tryghed og tillid er nøgleord for os, og derfor er sikkerheden i højsædet i vores lagerhal. Udover at den er tyverisikret, så patruljerer vagter også lagerhallen.

 

Ring for at få dine ting på depot eller ting flyttet i Vejle

Vi kan kontaktes på telefon 75 82 06 34. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Top