Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Flytning mellem Jylland og Sjælland

Skal du flytte fra fastlandet til Danmarks største ø, eller omvendt, vil dine møbler være i trygge hænder hos os. Vi har sørget for utallige flytninger tværs over Storebælt og står nu klar til at tage turen for dig hvis du står foran en lang flytning fra Jylland til Sjælland. Eller fra Sjælland til Jylland.

 

 

 

Vi gør flytningen til en sikker proces

Vi vil altid starte processen med at se din bolig og dens inventar an for derefter at give dig en pris baseret på mængden af møbler og hvor mange flyttemænd, der bliver behov for. Derefter kan vi klare alt for dig. vi kan tømme dit hjem og pakke dine ting ned på en måde, så intet går i stykker under flytningen. Derefter kan vi transportere dit inventar lige til døren.

Vi klarer flytningen for dig, uanset om du er i den klassiske situation hvor du skal flytte fra Aarhus til København eller omvendt. Eller om du for eksempel skal fra Køge til Vejle eller Kolding. Vi har nemlig kontorer hele tre forskellige steder i Jylland, så vi nemt kan nå ud til vores kunder og de ting, de ønsker flyttet. Er rækkefølgen på udgangspunktet og destinationen omvendt, og skal du fra Sjælland til Jylland, klarer vi også det.

Vi er medlem af DMF (Dansk Møbeltransport Forening) hvilket forsikrer dig om, at vores services er af høj kvalitet.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud 

Vi ved, at en flytning på tværs af landet kan virke overvældende og uoverskuelig. Derfor står vi klar med råd og vejledning, hvis det skulle blive nødvendigt. Kontakt os på telefon 75 52 69 99 eller på mail abc@abcflytteforretning.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med at flytte dine ting fra A til B.
Vi tilbyder tilmed at give pakkevejledninger, flyttevejledning, huskeliste og løbende rådgivning, hvis det ønskes.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at påbegynde dit nye eventyr!

 

Top