Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Sikker opbevaring i vores depotrum

Hvad enten du skal bruge et depotrum til lager, opbevaring af møbler eller et fjernarkiv, så har Bechs & ABC Flytteforretning de helt rette depotrum i forskellige størrelser.

Med mere end 100 års erfaring med opbevaring af alle slags ejendele, kan vi løse opgaven professionelt, med rettidig omhu og på en sikker måde. Hos os går en god pris og høj kvalitet hånd i hånd, og da vi bygger vores succes på tilfredse kunder, er det lige så vigtigt for os, som det er for vores kunder, at alt bliver opbevaret mest optimalt.

 

Depotrum med sikkerhed i højsædet

Når man vælger, at opbevare dine ejendele, er det ofte sådan at tingene har en anden værdi, end den værdi der kan gøres op i kroner og ører. Derfor er det altafgørende at vores kunder føler, at deres ejendele står sikkert hos os. Vi er derfor altid opmærksom på vores sikkerhed og forbedrer konstant vores depotrum, så vores kunder kan tage afsted fra vores lager trygt og velvidende om, at alt er i orden.

Med vores lager i Kolding ved Trekantsområdet, er det muligt at komme til sine ting på en nem og overskuelig måde. Det kan være en stor fordel, eksempelvis i forbindelse med fjernarkiv og lignende.

Husk, vi har også lagerhoteller til rådighed og står gerne for alm. opbevaring eller møbelopbevaring.

 

Kontakt os for at høre mere om vores depotrum

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud – vi er et firma du altid kan regne med. Vi har hjulpet kunder fra bl.a. Århus, Vejle, Skanderborg, Kolding, Horsens, Billund, Aabenraa, Fredericia, Haderslev og kan også hjælpe dig med et depotrum, som opfylder dine behov. Vi hjælper dig også hvis du kommer fra de store byer; Odense på Fyn eller København på Sjælland.

 

Top