Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Flytning i Europa - Dækker dig i hele Europa

At flytte til eller fra udlandet er oftest en større opgave, end det først virker til. Med et professionel internationalt flyttefirma foregår din flytning så problemfrit som muligt. Bechs & ABC flytteforretning tilbyder at varetage hele din flytning fra start til slut. Vores ekspertise og erfaring inden for flytning i Europa gør, at vi kan levere varen, uanset hvor omfattende dit behov måtte være.

 

Komplet løsning

Vores kundegruppe indebærer alt fra private husstande, som skal have flyttet sine private ejendele sikkert, til store virksomheder, der skal flytte sine lokaler rundt i Europa. Vi leverer et uforpligtende tilbud på kort tid.

Bechs & ABC flytteforretning tager sig af hele din flytning – vi besigtiger dit indbo, pakker det hele ned og sørger for en sikker og hurtig transport. Flytning foregår alle med vores egne biler og egne danske flyttefolk, så du er sikret en tryg flytning til dit nye hjem eller erhvervslokaler.

 

Tilpasning til dig

Vores professionelle medarbejdere er parat til at rådgive dig om den rigtige løsning, med udgangspunkt i lige præcis dit behov. Vi tilbyder vores kombinationsflytning – ved denne løsning får vi din flytning til at passe med andre flytninger og med vores samarbejdspartnere. Dermed får du en flytning med lavest mulige omkostninger. Vores anden løsning er en prioritetsflytning, hvor du bestemmer leveringsdatoen. Denne løsning skræddersys til din tidsramme, og er optimal for f.eks. en virksomhed, der dermed undgår driftstab, eller for private personer som skal være på plads i det nye hjem til en bestemt dato.

 

Kontakt os i dag

Med vores kontorer i Kolding, Frederica og Vejle er vi strategisk placeret til at varetage flytninger i hele Danmark. Ud over danske kunder, har vi også hjulpet kunder og private fra både Norge og Sverige. Ring i dag på 75 52 69 99 for at få et uforpligtende tilbud på din flytning i Europa.

Top