Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Flyt fra udlandet - Tryghed frem for alt

Når din flytning starter på en udenlandsk destination, er det oftest vigtigt og mest trygt, når kontaktpersonen er dansk. Hvis du skal flytte fra udlandet – uanset hvorhenne i verden det er fra - leverer Bechs & ABC Flytteforretning en tryg og effektiv totalløsning.

 

Vi varetager det hele

Ved flytninger fra udlandet og til Danmark, tilbyder Bechs & ABC Flytteforretning fuld kontrol med hele flytteforløbet fra ende til anden. Vi koordinerer forløbet og følger alle leverancer tæt. Vi er medlemmer af diverse internationale brancheforeninger, og det – sammen med vores store erfaring med internationale flytninger – gør, at vi har en lang række af pålidelige samarbejdspartnere på alle kontinenter. Uanset hvor i verden, du er, har du en dansk kontaktperson gennem hele forløbet – det sparer dig både tid og besvær, når du skal flytte tilbage til Danmark.

 

Garanti for god flytning

Vi leverer flere former for løsninger – både basisløsninger, hvor du kan holde omkostningerne helt i bund og skræddersyede løsninger til lige præcis dine behov. Det gør os attraktiv for en bred vifte af kunder, og vi har hjulpet både familier og mange forskellige virksomheder med at flytte fra udlandet og til Danmark - både til Kolding, Fredericia, Vejle, Billund, Aabenraa, Haderslev, Horsens & Skanderborg samt Odense på Fyn, & København på Sjælland. Vi hjælper dig også, hvis du flytter fra Norge eller Sverige.

 

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du er bosat i udlandet og står over for en flytning, så ring til Bechs & ABC Flytteforretning i dag på tlf. 75 52 69 99, så vejleder vi og giver et uforpligtende tilbud. 

Top