Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Flytning til og fra Norge

Drømmer du om at bytte de danske marker ud med de maleriske landskaber i Norge? At flytte til Norge kan byde på mange nye muligheder og oplevelser, men det kan også være en logistisk udfordring at flytte til et helt nyt land.
Hos Bechs & ABC Flytteforretning er vi specialister i internationale flytninger, og vi kan hjælpe dig med at flytte til Norge så problemfrit som muligt. Vi står klar til at hjælpe med alle aspekter af din flytning, lige fra nedpakning til transport og opbevaring. Når du vælger os som din flyttepartner, sørger vi for, at alt er korrekt pakket og mærket, så det kan transporteres sikkert til din nye destination i Norge.

Har du brug for midlertidig eller længerevarende opbevaring af dine ting, tilbyder vi også opbevaring af møbler og inventar på et af vores lagerhoteller eller i vores lagerhal i Kolding.

 

Bytter du de norske fjelde og ud med danske marker?

Har du boet i Norge, og flytter du nu hjem til velkendte Danmark? Hos Bechs & ABC Flytteforretning er vi her for at gøre din overgang til Danmark så nem som muligt. Vores flyttefolk er specialiserede i internationale flytninger og står klar til at hjælpe dig med alle aspekter af din flytning. Når du vælger os til at hjælpe med din flytning, om det er til eller fra Norge, kan du regne med vores professionelle service. Vi kan håndtere nedpakningen af dine ejendele, så du kan føle dig tryg ved, at alt er i gode hænder.
Udover transport tilbyder vi også midlertidig opbevaring på en af vores lokationer i trekantområdet, hvis du har brug for det under din flytning fra Norge til Danmark.

 

Flyt med Bechs & ABC Flytteforretning

Vores erfarne folk hos Bechs & ABC Flytteforretning står klar til at hjælpe dig med din internationale flytning. Uanset om vil flytte til eller fra Norge, kan du regne med vores pålidelige service og professionelle ekspertise. Kontakt os i dag på telefon 7552 6999 eller via e-mail på abc@abcflytteforretning.dk for at få et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din flytning.

Top