Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Brancheorganisationer

Bechs & ABC Flytteforretning er medlem af Dansk Møbeltransport Forening, DMF, som er en national brancheorganisation for medlemmer, der vil flytte professionelt, optræde reelt og være bevidst om det ansvar det er, at håndtere andre menneskers ejendele.

The Federation of European Movers Association, FEDEMAC, er en international brancheorganisation for internationale flyttemænd. Igennem organisationen samarbejder vi med flyttemænd i 26 lande, hvilket gør, at ingen flytning bliver for stor eller kompliceret til os. Det er en fælles kvalitetssikring til samarbejdspartnere, der deler og lever efter de samme værdier, som vi gør.

 

DMF gavner alle – også dig

Organisationen arbejder med udvikling og afprøvning af nye hjælpemidler til flytning. Erfaringerne gavner alle i foreningen, da de bruges til optimering af flytteprocessen. DMF kommer derved alle medlemmer til gode – og dermed alle kunder, der benytter et DMF-firma til flytningen. Vi har det rigtige tidsbesparende udstyr, og vores specialudstyrede flyttevogne skåner dine ting bedst muligt, så du undgår skader.

 

Din kvalitetssikring

Vores medlemskab af DMF og FEDEMAC gør, at du kan føle dig tryg ved din flytning. Alle vores medarbejdere er både uddannet i den praktiske del af selve flytningen og i kundebetjening og kundeservice, så du altid ved, hvor langt du er i flytningsprocessen. Vores erfarne mandskab er klar til at tage kyndig hånd om din flytning.

 

Få et uforpligtende tilbud

Vil du være sikker på, at dit indbo bliver flyttet ansvarligt, så kontakt os i dag på telefon 75 52 69 99 for vejledning om din flytning eller for et uforpligtende tilbud.

Top