Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Lagerhotel

Som virksomhed kan man hurtigt få brug for et fjernlager, og her står vi klar til at hjælpe dig med vores moderne og sikre lagerhotel. Et lagerhotel/arkiv kan være en rigtig god løsning, da det ofte varierer meget, hvor meget plads, man har brug for – eksempelvis i julehandelen eller sommerperioden.

Bechs & ABC Flytteforretning har mere end 100 års erfaring inden for opbevaring af ejendele fra både private og erhverv så som fx møbler. Derfor kan vi varetage opgaven effektivt med erfaringsmæssige fordele, der går hånd i hånd med de mest moderne løsninger. Hos os er det nemt og enkelt at komme til sine ting, og vi leverer denne service samvittighedsfuldt og med rettidig omhu, så du altid kan vide dig sikker på en ordentlig behandling, ikke blot af dine ting, men også af dig.

 

Kontakt os og høre mere om dine muligheder

Vi tilbyder lagerhotel for kunder i Kolding, Vejle, Fredericia, Billund, Aabenraa, Haderslev, Vejen, Horsens, Århus & Skanderborg i Jylland, samt til kunder i de store byer i Odense på Fyn og København på Sjælland.

Da det ofte er meget forskelligt, hvor meget plads en virksomhed har brug for, er vi et godt firma at arbejde sammen med i den forbindelse, da vi kan indgå i en planlægning, der eksempelvis tilgodeser, at man har brug for ekstra plads omkring en julehandel eller lignende.

Dermed har du fundet den rigtige samarbejdspartner, der kan hjælpe dig.

Husk, vi har også depotrum til rådighed og hjælper gerne med alm. opbevaring og møbelopbevaring.

Top