Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Tips til flytning og pakning

Herunder kan du læse vores gode råd til din flytning. Når flytningen står for døren, så kan du gøre et par ting selv for at lette arbejdet for de professionelle flyttemænd. Først og fremmest er en korrekt nedpakning af dine ejendele vigtig, så de sikkert kan transporteres til dit nye sted. Nedenfor har vi samlet et par tips til en god pakning.

 

Brug flyttekasser

Selvom det kan være fristende at anvende papkasser fra supermarkedet eller originale emballager til dine ting, så gør du dig selv en stor tjeneste ved at anskaffe dig nogle rigtige flyttekasser. Flyttekasser er bygget til at kunne klare tunge genstande, og de er ikke mindst lette at transportere, da de har huller som håndtag. Du bør anskaffe dig en god mængde flyttekasser, da mange ofte undervurderer, hvor mange kasser, som der er brug for.


Hvor mange flyttekasser skal man bruge?

Det er meget svært at svare på, men en tommelfingerregel er du rundt regnet skal bruge én flyttekasse pr. kvadratmeter.  Når du har valgt Bechs ABC Flytteforretning som samarbejdspartner, vil vi gerne give dig et bud på, hvor mange flyttekasser du omtrent får brug for. Du kan blot give os et kald, så hjælper vi dig med at vurdere, hvor mange kasser du skal bruge. 

 

Gode råd til at pakke: Pak flyttekasserne mest hensigtsmæssigt

Reglerne for pakning af madvarer i supermarkedet gælder ligeledes for flyttekasser – du skal altid putte det tungeste nederst.  Derudover er det en god idé ikke at pakke alle de tunge bøger i én kasse, men i stedet sprede dem ud i flere kasser. Flyttekasser kan maksimalt bære 20kg, så sørg for, at pakkerne er mulige at løfte for en person.

 

Alt skal i kasser

Selvom du måske tænker, at f.eks. din dyne og hovedpude ikke behøver komme i en flyttekasse, så er det en umanerlig god idé at gøre det alligevel. Selv potteplanter kan pakkes i flyttekasser, og du kan eventuelt bruge noget avispapir til at fylde resten af papkassen ud. Når alle ejendele er i kasser, så bliver det meget nemmere for flyttefolkene at udføre en hurtig og effektiv flytning.

 

Skriv hvad flyttekassen indeholder

Når du er ankommet til din nye bolig, så er det ikke let at huske, i hvilken kasse man nu havde placeret el-piskeren. Derfor kan du gøre dig selv en tjeneste ved at mærke kasserne, så du har et bedre overblik over, hvad de indeholder. For at gøre det endnu simplere, så kan du blot notere, i hvilket rum kassen tilhører, fx ”stue”. Som en ekstra sikkerhed kan du også skrive på kassen, hvis indholdet er særligt skrøbeligt.

 

Rengøringsmidler og fødevarer skal i plasticposer

Du skal også huske at pakke kolonialvarer og rengøringsmidler i tykke plasticposer, som bevarer deres friskhed og hindrer, at de lækker. Ydermere kan du også lave en pil på flyttekassen som indikerer, at den ikke må vendes.

Top