Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Flytning i Danmark

Mange års erfaring med flytninger i Danmark gør, at vi har udviklet faste producerer, som sikrer, at alle flytninger foregår bedst muligt. Processen starter med en fysisk besigtigelse af din bolig, hvor vi vurderer mængde, samt hvor meget materiale og mandskab flytningen kræver. Herefter afgiver vi et uforpligtende tilbud, så du kender den endelige pris på forhånd.

 

Vi tilbyder flytning for private og erhverv

Hos Bechs & ABC Flytteforretning tilbyder vi en lang række flytteydelser for privatkunder og erhvervskunder, heriblandt:

 

Faste procedurer

Vi guider dig med flyttevejledning, huskeliste, og praktiske og gode råd. Vi står klar til at vejlede og rådgive dig hele vejen igennem flytningen, så du og din familie er trygge ved flytningen. Vores medarbejdere er udannet i både den praktiske flytning og den essentielle vejledning, så du altid kender det næste skridt i flytningen. Vi mener, at tæt dialog under hele flytteforløbet giver dig en behagelig flytteoplevelse.

 

Sikker og god transport

Vi transporterer dit indbo sikkert og hurtigt, for vi ved, at dine personlige ejendele er minder og følelser. Vælger du selv at nedpakke dit indbo, tilbyder vi selvfølgelig en pakkevejledning, så du er sikker på, at dine ting ikke bliver skadet.

 

Garanti og service

Bechs & ABC Flytteforretning er medlem af flere brancheorganisationer. Vores medlemskab af DMF (Dansk Møbeltransport Forening) forpligter os til et højt kvalitetsniveau og serviceniveau, og er din garanti for en hurtig og effektiv flytning. Processen starter med en fysisk besigtigelse af din bolig. Vi vurderer volumen, samt hvor meget materiale og mandskab flytningen kræver. Herefter afgiver vi et uforpligtende flyttetilbud, som inkluderer alle elementer omkring din flytning, så du ved hvad flytningen koster totalt.

 

Kontakt os i dag

Vores afdelinger i Kolding, Fredericia og Vejle er strategisk placeret, så vi let kan varetage flytninger i hele Danmark. Kontakt os i dag på telefon 75 52 69 99 for et uforpligtende tilbud eller for gode råd om din næste flytning.

 

Ofte stillede flytnings-spørgsmål

 

Hvor skal man melde flytning?

Du skal altid melde din flytning på borger.dk andre relevante steder kan være på din banks hjemmeside eller til din arbejdsgiver.

 

Hvornår kan man tidligst melde flytning?

Til borger.dk kan du tidligst anmelde din flytning 4 uger før du skifter adresse.

 

Hvem skal man melde flytning til?

Man skal ved flytning melde sin flytning til: Borger, Arbejdsgiver, Bank, Licens, Forsyningsselskab fx: el, vand, varme, internet, Tandlæge, Forsikringsselskab. Husk derudover at opsige relevante medlemskaber mm.

 

Skal man melde flytning til Post Danmark?

Nej siden de nye regler, skal du ikke længere meld din flytning igennem Post Nord / Post Danmark. Er du frameldt reklamer ved Nej Tak til Reklamer skal du dog oprette dig på ny.

 

Kan jeg beholde min læge ved flytning?

Du kan beholde din læge. Uanset hvor langt du flytter væk.

 

Hvad skal jeg huske ved flytning?

Når du flytter, er der flere ting, du skal huske. Du skal først og fremmest oplyse kommunen om din flytning på borger.dk. Derudover skal du overveje skift af læge, aflæse el, gas og varme, tilmelde internet, få navn på din nye postkasse samt give besked til diverse foreninger, som du er medlem af, eller abonnementer, som du har.

 

Skal samværsforælder melde flytning?

Er du samværsforælder til dine børn, skal du melde flytning. Det skal du gøre senest 6 uger før, at du flytter.

 

Top