Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Forsikring på flyttegods

Selvom vi er et af Danmarks mest erfarne virksomheder, kan uheld desværre ske. Derfor er det vigtigt at alt flyttegods er korrekt forsikret. Vi anbefaler derfor kraftigt, at du forsikrer dit bohave under flytningen. Som medlem Dansk Møbeltransport Forening, DMF, har Bechs & ABS Flytteforretning en forsikring, som sikrer eventuelle skader. Forsikringen har en ansvarsbegrænsning op til 50.000 kr pr kolli eller indholdet af en flyttekasse, og op til 2.000.000 for hele din flytning.

 

Din sikkerhed

DMF optager kun medlemmer, der dokumenterer, at de har tegnet en branchegodkent flytte-ansvarsforsikring. Forsikringen dækker eventuelle uheld i henhold til foreningens gældende almindelige betingelser. Du er derfor sikker på, at dit gods er forsikret korrekt, når du flytter med et DMF firma.

 

Hvis uheldet er ude

Skulle uheldet opstå, er dit indbo dækket af Bechs & ABS Flytteforretnings forsikringer. Forsikringen dækker op til ovenstående beløb. Vi er dog overbeviste om, at den bedste forsikring er vores uddannede personale og specialudstyr, som giver dig den største sikkerhed.

Vi rådgiver gerne yderligere om forsikring. I samarbejde med TRYG Forsikring tilbyder vi en All Risk forsikring, hvis du vil være totalt forsikret, hvis uheldet er ude under transporten.

 

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag hvis du står overfor en flytning og ønsker ansvarligt uddannet personale til at varetage opgaven, eller du ønsker at vide mere om forsikring under flytningen. Du kan ringe til os på 75 52 69 99 for et uforpligtende tilbud på din næste flytning.

Top