Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

En flytning til udlandet skal være vel planlagt og overskuelig

Vi har erfaringen, kapaciteten og ekspertisen til at klare din udlandsflytning. Vores medarbejdere sikrer dig høj kvalitet, både under rådgivningen og selve flytningen.

Processen starter med en fysisk besigtigelse af din bolig. Vi vurderer volumen, samt hvor meget materiale og mandskab flytningen kræver. Herefter afgiver vi et uforpligtende flyttetilbud, som inkluderer alle elementer omkring din flytning, så du ved, hvad flytningen koster totalt.

 

Professionel planlægning og rådgivning

Vi guider dig med planlægningen, flyttevejledning og praktiske og gode råd, så du bliver tryg ved din flytning. Vi tager hånd om flytteprojektet fra start til slut, lige fra den første rådgivning til udpakningen.

Vores erfarne medarbejdere er ikke kun uddannede inde for den praktiske del med emballering, pakning og løfteteknik, men også inde for kundebetjening, planlægning og rådgivning. Dette gør, at vi kan rådgive dig til den bedste flytning. Og for os er tilfredse kunder den bedste forretning.

 

Sikker opbevaring af indbo

Vi tilbyder opbevaring af dit indbo, hvis du ikke skal have det med til udlandet. Vores lagerhotel på 3000 m2 er kendetegnet af høj sikkerhed med vagter og tyverisikring. Vi sørger for, at dine møbler står sikkert, indtil du vender tilbage. Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder for opbevaring.

 

Kontakt os i dag

Kontakt os på så tidligt et stadie som muligt, så vi kan løse opgaven efter dine ønsker. Vi klarer alt logistik, nødvendige toldpapirer og andet administrativt arbejde, så du ikke skal bruge unødig tid og kræfter på det, men kun skal tænke på din nye bolig.

Ring til os på 75 52 69 99 for en snak og et uforpligtende tilbud på din flytning til udlandet.

Top