Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Kontor- og erhvervsflyt - Sikker og hurtig flytning

Står din virksomhed overfor en flytning? En kontorflytning, erhvervsflytning eller virksomhedsflytning kræver en helt speciel ekspertise for, at få det gjort rigtigt og minimere driftstab. Uanset hvilken størrelse din virksomhed har, kan Bechs & ABC Flytteforretning sørge for, at flytningen af kontor og virksomhedslokaler forløber så hurtigt og nemt som muligt. Vi tilbyder skræddersyede totalløsninger af virksomhedsflytninger, som sikrer at hele processen udføres hurtigt, effektivt og planmæssigt – så dit firma sparer penge.

 

Flytning i hele verden

Vi varetager flytninger i hele landet inkl. de store byer; København, Århus & Odense. Med kontorer i Kolding, Vejle og Fredericia dækker vi lynhurtigt både nordpå, f.eks. Billund, Horsens og Skanderborg, og sydpå, f.eks. Haderslev og Aabenraa. Samtidig er Bechs & ABC Flytteforretning specialiseret i at foretage internationale erhvervsflytninger. Uanset hvor stor din virksomhed er, og hvad dine behov indebærer, kan vi levere en god løsning. Vi besigtiger din virksomhedsindbo, giver et uforpligtende tilbud og sørger for, at du har den samme, danske kontaktperson gennem hele din flytning.

 

Garanti for service og kvalitet

Ligesom vores medlemskab af DMF (Dansk Møbeltransport Forening) forpligter os på et højt kvalitetsniveau, er vi medlemmer af FEDEMAC European Movers – en brancheorganisation, der giver os et netværk af stabile og betroede samarbejdspartnere over hele kloden.

Ring i dag på 75 52 69 99 for en snak og et uforpligtende tilbud på flytning af kontor og andre virksomhedslokaler. Vi hjælper også virksomheder på både Fyn og Sjælland.

Top