Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Flyttefirma i København

Flytning København

Her hos Bechs & ABC Flytteforretning er vi rigtig stolte af det, vi gør. Som et serviceorienteret og specialiseret flyttefirma går vi ind til alle flytninger med lige dele ekspertise og sikker håndtering af dine ejendele. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille for os, og vi har fx rigtig stor erfaring med at håndtere flytninger fra København til resten af landet. Hos os går grundighed og effektivitet hånd i hånd, og vores dygtige og venlige flyttemænd arbejder efter en lang række professionelle procedurer – alt sammen til glæde for dig og resten af vores kunder. Ligegyldigt opgavens omfang kan du altid forvente god behandling på din kvalitetsbevidste og billige flytning, når du vælger os.

Hvad skal du have flyttet?

Som et seriøst flyttefirma i København tæller vores kundekreds naturligvis både private og virksomheder. For os er det dog underordnet, om du står over for en privat flytning eller en erhvervsflytning, da vi kun er interesseret i at yde et godt stykke arbejde, som vores kunder kan være tilfredse med. Vores kvalificerede medarbejdere er vant til at håndtere genstande og ejendele, der både har stor affektionsværdi og økonomisk værdi, men uanset hvad passer vi altid godt på dine ting. Vores procedurer indbefatter, at vi kommer ud og inspicerer indboet, så vi hurtigt kan danne os et overblik over, hvor mange flyttemænd, flyttebiler og materialer, vi skal bruge i forbindelse med din flytning.


Tilbud på flytning

Vi stræber os altid efter at imødekomme dine behov, så hvad enten du står på tærsklen til at flytte fra København eller midt i en erhvervsflytning, vil du altid opleve en gnidningsfri og professionel flytteservice, når du vælger os. Vores mål er at tage så meget fra dine skuldre, så du har tid og overskud til at fokusere på alle de andre spændende ting, en flytning indebærer. Så tøv endelig ikke med at ringe til os på telefon 75 52 69 99, hvis du har brug for kompetent, hurtig og professionel hjælp til din flytning – så kommer vi selvfølgelig med godt og uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

Top