Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Containerudlejning - Sikker og mobil opbevaring

Står du og mangler mobil opbevaringsplads? Bechs & ABC Flytteforretning tilbyder fordelagtig containerudlejning og har helt sikkert containeren til dit behov. Vi udlejer forskellige former for containere i lige præcis den periode, du har brug for den. Vores store 20-fods containere er optimale til både industri, virksomheder og private brugere, og er et optimalt valg til sikker opbevaring af dine ting.

 

Professionel og erfaren virksomhed

Bechs & ABC Flytteforretning har stor erfaring med containerudlejning, og du er garanteret en passende løsning. Vi lægger stor vægt på at være fleksible, så du kan få dit arbejde gjort. Med hovedkontor i Kolding og afdelinger i Vejle og Fredericia leverer vi containerudlejning til det meste af Sydjylland og Midtjylland. Udover containere tilbyder vi også mange andre opbevaringsløsninger, i bl.a. vores store lagerhotel.

 

Individuelle behov, dialog, uforpligtende tilbud

Uanset om du skal have opbevaret dit byggemateriale, har brug for ekstra lagerplads i din virksomhed eller mangler et sted til dit inventar, mens du renoverer eller flytter, kan Bechs & ABC Flytteforretning levere en passende løsning. Udover vores containerudlejning er vi specialiseret i forskellige former for opbevaring, og er du i tvivl om, hvilken løsning du skal have, så er du altid velkommen til at ringe. Vores rådgivere ser på nøjagtigt dit behov og finder den rigtige løsning til dig.

 

Kontakt os i dag

Med base i trekantsområdet, dækker vi både nordpå i Billund, Horsens og Skanderborg, såvel som sydpå i f.eks. Haderslev og Aabenraa. Vi kører dog også gerne til resten af landet, inkl. de store byer i Jylland, Fyn og Sjælland; København, Århus & Odense. Kontakt os i dag på tlf. 75 52 69 99 for et uforpligtende tilbud på din næste container.

Top