Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Flytning fra Fyn til Sjælland

Vil du være sikker på, at det er garvede flyttemænd, der hjælper dig med din flytning fra Fyn til Sjælland eller Sjælland til Fyn, er du kommet til det rette sted. Vi har flyttet husinventar for danskerne siden 1897 og gør det stadig med stor snilde og et smil.

 

 

 

Sådan foregår flytningen

Fra vores hovedkontor i Kolding eller vores andre afdelinger i Vejle og Fredericia kan vi klare din flytning fra Odense til København, København til Odense eller en flytning, der foregår i nogle helt andre fynske og sjællandske byer.
I kan være sikre på, at flytningen vil ske under ordnede forhold og med høj kvalitet som hovedmål, da vi er medlem af DMF (Dansk Møbeltransport Forening).

Vores rolle under din flytning kan være stor eller lille, alt efter hvad du ønsker. Vi kan hjælpe med at pakke, nøjes med at stille papkasser og papir til rådighed eller blot komme og afhente møblerne, når du har pakket dem. Vi kan tilmed udføre flytningen på præcis den dato, der ønskes, eller vi kan hente dine møbler i forbindelse med en anden nærliggende flytning på et tidspunkt, du ikke selv har ønsket. Den sidstnævnte mulighed giver en ekstra billig pris.

 

Kontakt os

Vi ved, at en flytning kan blive svær at udføre selv, specielt hvis det er så lang tid siden man sidst har flyttet, at man ikke kan huske proceduren.
Derfor står vi klar med gode råd og dybdegående vejledning, hvis det skulle blive nødvendigt.
Kontakt os på telefon 75 52 69 99 eller på mail abc@abcflytteforretning.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med at flytte dine ting fra A til B.

Vi tilbyder også at give pakkevejledninger, flyttevejledning, huskeliste og løbende rådgivning, hvis det ønskes. Vores arbejdsmetoder og diverse former for flyttehjælp er lavet ud fra mange års erfaring med flytning for danskere i alle landets afkroge, så det virker.

Vi glæder os til at give dig en god start i dit nye hus!

 

Top