Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Opbevaring i tyverisikret lagerhal på 3000m2

Få opbevaring af dine ting i vores store lagerhal i Kolding eller Vejle. Bechs & ABC Flytteforretning råder over 3000 m2 opvarmet lagerhal i Kolding og 700 m2 opvarmet lagerhal i Vejle. Du kan opbevare dit indbo for en kortere eller længere periode. Hallerne er tyverisikret og sikres yderligere af vægtere.

Containerne pakkes på adressen, og pakkes først ud på den nye adresse, når du ønsker det.

Arkivopbevaring

Vi tilbyder også arkivopbevaring, hvor containeren indrettes præcis efter dit ønske, så tingene altid er til at få fat i.

Vi løser alle opgaver indenfor opbevaring!

 

Bechs & ABC Flytteforretning har stor erfaring med møbelopbevaring og opmagasinering

Møbelopbevaring er en tillidssag og Bechs & ABC Flytteforretning er et firma, du kan have tillid til. Med over 100 års erfaring inden for området, er vi den rette samarbejdspartner, både når det gælder flytninger og møbelopbevaring. Vi har også depotrum og lagerhoteller til rådighed, så du kan få opbevaret dine private eller erhvervsmæssige ting.

Rettidig omhu og stor erfaring, går hånd i hånd med de mest moderne løsninger, ligesom en god pris og kvalitet gør det hos Bechs & ABC Flytteforretning.

Igennem årene har Bechs & ABC Flytteforretning set mange storme og vandstigninger passere, og det har givet den nødvendige erfaring, der sammen med modernitet, giver en af de sikreste opbevaringsmuligheder i landet.

 

Kontakt os når du har brug for plads til opbevaring

Du er altid velkommen til at kontakte Bechs & ABC Flytteforretning for et uforpligtende tilbud.

På vores hjemmeside er det nemt og overskueligt, at indtaste dine ønsker, og du vil derefter modtage et uforpligtende tilbud, du kan sammenligne med andre udbydere.

Vi giver gerne tilbud, råd og vejledning inden kontrakter underskrives, da vi tror på, det er os du vælger i sidste ende. Vi opbevarer for kunder i bl.a. Århus, Vejle, Skanderborg, Kolding, Horsens, Billund, Aabenraa, Fredericia, Haderslev samt København på Sjælland & Odense på Fyn.

Top