Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Gode råd til flytning

Tillykke med din nye bolig! Inden du får overdraget nøglerne, så er der et par vigtige ting, som du bør få styr på. Vi har samlet en liste over de ting, som er en god idé at orientere sig om i forbindelse med en flytning.

 

Anmeld din adresseændring

Der er en del instanser som skal informeres om, at du har flyttet bopæl. Disse tæller Folkeregisteret, PostNord, lægen og tandlægen. Derudover er du også forpligtet til at anmelde din adresseændring til din arbejdsgiver/skole, fritidsforening og diverse abonnenter. Det er en god idé at lave sin adresseændring hurtigst muligt, så man ikke går glip af vigtig post. Det er desuden gratis at skifte læge i forbindelse med en flytning.

 

Tjek din el-, vand- og varmemåler

Det er vigtigt at notere, hvor meget energi din bolig har forbrugt lige inden flytningen. Hermed sikrer du, at du ikke kommer til at hæfte for andres forbrug. Ligeledes bør du også hurtigst muligt notere, hvor meget el, vand og varme, som du bruger i din nye bolig.

 

Det rigtige navn på postkassen

Når du endegyldigt har sagt farvel til din gamle bolig, så husk at fjerne dit/jeres navne fra postkassen, så der undgås misforståelser. Derudover skal du jo også have anskaffet dig et mærke med dit navn på din nye postkasse. Husk også at købe eller bestille et ”reklamer nej-tak”-mærke, hvis du ønsker at være fri for reklamer.

 

Skal du i lejebolig? Så søg boligstøtte

Hvis du skal bo til leje i en helårsbolig, hvor du har dit eget køkken, så kan du måske få boligstøtte. Det er i hvert fald værd at undersøge, om du er berettiget til at få penge. Du kan søge boligstøtte på borger.dk.

 

Medielicens, tv og internet

Når du flytter til en ny adresse, så skal du også huske at få dine abonnenter med. F.eks. skal du undersøge, hvordan du får dine tv-pakker og internetforbindelse etableret i din nye bolig. Ydermere skal medielicensen stadig betales, så husk at få anmeldt din adresseændring.

 

Held og lykke med flytningen. Hvis du har yderligere spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte Bechs & ABC Flytteforretning.

Top