Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Flyt internationalt - Flytninger i hele verden

Internationale flytninger kan være uoverskuelige og kræver stort set altid et professionelt flyttefirma, for at alt foregår så problemfrit som muligt. Bechs & ABC tilbyder flytninger til og fra lige præcis det sted i verden, hvor du er. Mange års erfaring, stram logistik, samt veluddannede medarbejdere sikrer den tryghed, du har brug for ved en international flytning.

Vi har helt faste procedurer, som sikrer, at din flytning foregår så enkelt og overskueligt som overhovedet muligt.

 

Pålidelighed i hele verden

Ved en international flytning begynder vi med en besigtigelse af dit indbo og sørger for, at alt bliver pakket godt og sikkert, så det er klar til transport.

Vores erfarne flyttespecialister er med dig i hele forløbet og sørger for at du får en tryg og behagelig oplevelse. BECHs + ABC er medlem af FEDEMAC European Movers, som er en brancheorganisation for internationale flyttevirksomheder – det giver en nem kontakt til vores veletablerede og pålidelige internationale samarbejdspartnere.

Vi flytter i Europa samt til og fra udlandet til Danmark, Norge & Sverige.

 

Internationale flytninger for private og erhverv

Læs mere om hvad vi tilbyder indenfor international flytning:

 

Alsidighed og professionel rådgivning

Vores uddannede medarbejdere er med til at sikre høj kvalitet. De er ikke kun uddannede til den praktiske del som pakning, emballering, løft, transport osv., men også til kundebetjening, planlægning og rådgivning. Det gør, at vi kan tilpasse os lige præcis dit behov for en international flytning og finde den rigtige løsning.

Vi tilbyder fuld kontrol med hele flytteforløbet fra start til slut, så du ikke skal bruge unødig tid og kræfter på det.

 

Kontakt os i dag

Du kan kontakte os på vores hovedkontor i Kolding eller vores afdelinger i Vejle og Fredericia. Vi dækker både Danmark i nord i f.eks. Århus, Horsens, Billund og Skanderborg, samt syd i f.eks. Haderslev og Aabenraa. Derudover hjælper vi også gerne kunder fra Odense på Fyn & København på Sjælland.

Du kan ligeledes ringe på 75 52 69 99 eller sende en mail for et uforpligtende tilbud. 

Top