Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

BECHs & ABC Flytteforretning

Bechs & ABC Flytteforretning er en veletableret virksomhed, der har flyttet møbler siden 1897. Mange år er gået, og vores flytninger foregår ikke længere med hestevogne, men med moderne lastbiler og lifte.

Vores lange eksistens betyder langtfra, at vores flytteproces er umoderne eller forældet. Vi sætter et stort arbejde i altid at benytte de nyeste processer og det bedste udstyr, så din flytning bliver hurtigere, sikrere og bedre.

Vores mangeårige erfaring sikrer dig, at vores arbejde altid er af højeste standard, og at dine flytninger bliver håndteret ansvarligt. Vi holder, hvad vi lover og imødekommer selv dine største ønsker og krav.

 

Det skal være nemt for dig

Vi varetager alle former for flytte- og transportopgaver verden over, og selvfølgelig også almindelige flytninger i Danmark, uanset størrelsen af gods. Vi flytter for erhverv, det offentlige og private – også selvom det bare er rundt om hjørnet.

Vi ved, at flytningen af dit indbo og personlige ejendele er mere end selve transporten: Det er dine minder og følelser. Derfor forventningsafstemmer vi altid, når vi besigtiger dit flytteprojekt. Hos os er dine ønsker og forventninger i fokus, så du bliver tryg ved flytningen.

 

Vi varetager gerne ansvaret for både planlægning og udførelse, så du kan slappe af under flytningen. Udover transport, tilbyder vi også pakkevejledning, så du er sikker på, at dine ting aldrig bliver skadet.

Vores udstyr og det erfarne mandskab er klar til at tage kyndig hånd om din flytning. Vi tilbyder endvidere sikker opbevaring på et af vores lagerhoteller. Stedet er kendetegnet af høj sikkerhed med vagter og tyverisikring.

 

Kontakt os i dag på telefon 75 52 69 99 for et uforpligtende flyttetilbud eller for vejledning under din flytning.

Top