Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Flyt til udlandet fra Danmark - Overskueligt og nemt forløb

Bechs & ABC Flytteforretning har lang erfaring med alle former for internationale flytninger. Hvis du står og skal flytte til udlandet, har vi den rigtige løsning til dig. Udover at pakke, sikre og levere alle dine ejendele, tilbyder vi også service, der er næsten lige så vigtig ved et så stort projekt som at flytte til udlandet. Vores veluddannede medarbejdere kan hjælpe med planlægning, flyttevejledning og gode, praktiske råd, så dit flytteforløb bliver så gnidningsfrit som muligt.

 

Alsidigt og fleksibelt flyttefirma

Fordelen ved at anvende Bechs & ABC Flytteforretning, når du står over for en flytning til udlandet, er den totalløsning, som vi leverer. Uanset hvor du skal flytte hen, tilbyder vi fuld kontrol med forløbet – så er du fri for kontakt med flere forskellige leverandører – dermed kræver din flytning så lidt tid og kræfter som muligt. Vi har flere forskellige løsninger, både basisløsninger med så lave omkostninger som muligt, og de større løsninger. Vi er medlem af en international brancheorganisation for flyttevirksomheder, hvori vi har skabt gode relationer til pålidelige samarbejdspartnere verden over – det er dog hele tiden din danske konsulent fra Bechs & ABC der er i kontrol med forløbet.

Hvis du ikke ønsker, at alle dine ejendele skal med dig til udlandet, kan du anvende et af vores lagerhoteller i f.eks. Vejle eller Fredericia eller vores 3000 m2 store lagerhal i Kolding. Vi hjælper gerne kunder fra fx Billund, Horsens, Skanderborg i nord, Haderslev og Aabenraa i syd eller de store byer som Århus, Odense på Fyn og København på Sjælland. Vi hjælper med flytninger i Europa og Skandinavien, så som til Norge og Sverige.

 

Få dit tilbud i dag

Hvis du står over for en flytning til udlandet, så få et uforpligtende tilbud allerede i dag. Udfyld formularen på vores hjemmeside, eller ring på tlf. 75 52 69 99.

Top