Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Vores samarbejdspartnere

Siden starten i 1897, har vi opbygget et solidt netværk af troværdige samarbejdspartnere, som vi med fuld tillid inddrager i en international flytning, som vi har ansvaret for. Vi udvælger nøje vores samarbejdspartnere, så vi er sikre på, at deres servicer matcher vores høje standard, så du får en behagelig og problemfri flytning.

 

Mere end 100 års erfaring

Vores mangeårige erfaring er din sikkerhed for, at vi udfører din flytning efter dine ønsker og krav. Vi står ikke kun inde for vores egen kvalitet men også vores samarbejdpartneres, og du skal kun forholde dig til en kontaktperson igennem din flytning.

 

Medlem af DMF og FEDEMAC European Movers

Vi er medlem af FEDEMAC (The Federation of European Movers Association) og DMF (Dansk Møbeltransport Forening), som er en brancheorganisation for hhv. internationale og nationale flyttevirksomheder. Organisationerne yder kontakt til faste samarbejdspartnere i indland og udland, så vi kan være sikre på virksomhedernes og deres medarbejderes ekspertise inde for både det praktiske felt med løft, emballering og pakning, samt kundeservice, planlægning og rådgivning.

 

Samme høje standard

Vores samarbejdspartnere omfatter firmaer, der deler og lever efter de samme værdier som os. Sammen tager vi hånd om din flytning fra start til slut, og som kunde kan du trygt overlade flytningen til Bechs & ABC Flytteforretning og vores samarbejdspartnere, uanset hvor i verden, du flytter.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på telefon 75 52 69 99. Med Bechs & ABC Flytteforretning er du sikker på, at din flytning foregår hurtigt og sikkert.

Top