Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente
et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 75 52 69 99


1
2
3
4
5

Generelle oplysninger

Næste

Fraflytningsadresse

TilbageNæste

Tilflytningsadresse

TilbageNæste

Flyttegodsmængde


Ja
Nej


Ja
Nej

Flytning af alt i boligen
Kun få møbler, mest kartongods
Ingen møbler, kun kartongods
TilbageNæste

Yderligere relevant information & dato

Tilbage

Kvalitetssikring

Kundernes tilfredshed er vores bedste kvalitetssikring. Vi mener, tilfredse kunder skaber en bedre forretning, og en god kundeanbefaling er altid vores ambition. Vi sætter stor værdighed i en lang referenceramme af gode faste kunder, som står inde for vores ekspertise. Vores erfaring og glade kunder gør, at du kan være tryg ved din næste flytning ved os.

 

Uddannede medarbejdere

For at sikre høj kvalitet i vores ydelser, er vores medarbejdere ikke kun uddannet til den praktiske del som pakning, emballering, transport osv., men også til kundebetjening og rådgivning, så du, vigtigst af alt, føler dig sikker og tryg med hele processen under flytningen.

 

Din tilfredshed er essentiel

Vores mangeårige ekspertise og kvalitetssikring sikrer, at vores kvalitetsudvikling af vores medarbejdere og fremgangsmåder løbende optimeres, så din flytning bliver hurtigere og bedre. Vi sætter stor værdighed i, at vores flytninger fungerer gnidningsfrit og hurtige, så du ikke skal undvære dine ting unødigt.

 

Kontakt os i dag på tlf 75 52 69 99 for et uforpligtende tilbud på din næste flytning, eller hvis du vil vide mere om vores brede referenceramme.

Top